Training belichaamd ondernemen

5 ochtenden persoonlijke ontwikkeling belichaamd ondernemen

Als startend ondernemer kan het een uitdaging zijn om balans te vinden én behouden tussen dat wat je wil en dat wat je kunt. De combinatie van ambitie en passie die een ondernemer eigen zijn en de schijnbare grenzeloosheid van alles dat ‘erbij hoort’, kunnen de opmaat zijn naar fysieke en/of mentale uitputting.

Ondernemen lijkt met name een mentale uitdaging, terwijl je jezelf helemaal inbrengt (fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en wat betreft zingeving).

De training belichaamd ondernemen is een persoonlijk ontwikkelingstraject waarin je kennismaakt met ál die aspecten die jou tot mens maken en hoe die zich verhouden tot jou als ondernemer. Je leert die aspecten mee te nemen in het nemen van beslissingen. Bijvoorbeeld of je in de goede richting zit, of je wel of niet met iemand wil samenwerken en of de stress die je voelt ‘goed’ is of ‘slecht’.

We werken vanuit individuele ontwikkelvragen en ervaringsgericht. De training kan gevolgd worden in groepsverband (4-6 deelnemers) of 1-op-1.

Data & locatie

Data voor deze training worden bepaald op basis van aanmeldingen voor groep of 1-op-1. Ook de locatie van de training zal daarop afgestemd worden. Deze is altijd in de omgeving van Utrecht.

De training duurt 5 ochtenden en voorafgaand aan de training hebben we een 1-op-1 gesprek waarin we kennismaken en jouw unieke ontwikkelvraag ontdekken. Natuurlijk door je lichaam hier als adviseur bij te betrekken.

Investering training belichaamd ondernemen 2024

In groepsverband:  € 1.199,- (ex. BTW)
1-op-1: € 1.425,- (ex. BTW)

Heb je interesse? Laat het weten via mail of What’sApp. Dan neem ik contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Bloom into you
Hoii! Kan ik je vraag beantwoorden?