Training

Mensen zijn sociale wezens. Iets nieuws leren werkt daarom heel goed samen met anderen. Je leert niet alleen van datgene wat je in jezelf opmerkt, maar ook van dat wat anderen ervaren en opmerken (in zichzelf en bij jou). Samen leren is daarom iets meer een snelkookpan.

Training 6-daagse ‘Ont-wikkel jezelf’

Thuiskomen bij jezelf en helemaal zijn wie je werkelijk bent. En vanuit daar keuzes maken die bij jou passen. Zo verbinden met de wereld om je heen vanuit je hart. Zou dat niet heerlijk zijn? In onze Ont-wikkel Jezelf training leer je jezelf op een diepere laag kennen. Je onderzoekt waar je vandaan komt en welke imprint dat heeft op jouw leven. Je kijkt eerlijk naar jezelf in de spiegel en je maakt jouw verlangen helder voor de (nabije) toekomst. Zes dagen lang (3 x vrijdag en zaterdag) word je door Bianca Groenewegen (systemisch werk en Human Design) en mijzelf begeleid bij dit bewustwordingsproces.

Training Belichaamd ondernemen

Als startend ondernemer kan het een uitdaging zijn om balans te vinden én behouden tussen dat wat je wil en dat wat je kunt. De combinatie van ambitie en passie die een ondernemer eigen zijn en de schijnbare grenzeloosheid van alles dat ‘erbij hoort’, kunnen de opmaat zijn naar fysieke en/of mentale uitputting. Ondernemen lijkt met name een mentale uitdaging, terwijl je jezelf helemaal inbrengt (fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en wat betreft zingeving). De training belichaamd ondernemen is een persoonlijk ontwikkelingstraject waarin je kennismaakt met ál die aspecten die jou tot mens maken en hoe die zich verhouden tot jou als ondernemer.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Bloom into you
Hoii! Kan ik je vraag beantwoorden?