Thema’s

Je herkent signalen vaak als ze niet meer te negeren zijn. Ze uiten zich als fysiek ongemak, een emotionele klacht, een zingevingsvraag of een duidelijk verlangen tot verandering in je leven. Thema’s waarmee cliënten bij mij komen zijn:

  • Stress, piekeren, er niet uit komen, veel ‘moeten’, perfectionisme, je niet gehoord of gezien voelen
  • Verdriet, boosheid, angst, eenzaamheid, niet weten wat je wil.
  • Hoofdpijn, rugpijn, vermoeidheid, slecht slapen, burn-out, overgangsklachten. 

Burn-out en massagetherapie

Burn-out of burn-out klachten kunnen erg ingrijpen in je leven. Je bent fysiek en/ of mentaal moe én hebt moeite met slapen. Je hebt snel last van prikkels in je omgeving. Je hoofd staat maar niet stil. Je weet kortom, soms gewoon niet meer waar je het zoeken moet en wat zou kunnen helpen om je weer iets beter te gaan voelen. Massagetherapie helpt te ontspannen en bij het vinden van jouw weg naar herstel.

Overgang en massagetherapie

De overgang is een natuurlijke periode in het leven van de vrouw. Je lichaam verandert van vruchtbaar naar niet meer vruchtbaar. Fysiek verandert er behoorlijk wat en ook emotioneel en sociaal is het een transitie. Massagetherapie helpt je weer verbinden met wat het is dat jij nodig hebt in deze fase van je leven.

Keuzestress en massagetherapie

​Keuzestress, het lijkt een luxeprobleem, maar dat is het niet. Veel mensen, met name jongvolwassenen, hebben hier tegenwoordig last van. Misschien herken jij je ook wel in uitspraken als:

  • Er zijn zo veel mogelijkheden en toch heb ik geen idee wat ik wil/ wat bij mij past.
  • Ik wil eigenlijk niks missen, maar ik kan niet op meer plekken tegelijk zijn.

Massagetherapie helpt je te ontdekken dat je diep van binnen vaak heel goed weet wat bij jou past.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Bloom into you
Hoii! Kan ik je vraag beantwoorden?