Tarieven

Hier vind je alle informatie over de 2024 tarieven voor massagetherapie, het maken van een afspraak en annuleren.

Massagetherapie sessie 75 min.

  • € 95,- voor 1 sessie

Een belangrijk aspect van massagetherapie is dat we de tijd nemen. Een sessie duurt daarom altijd 75 minuten. Een eerste afspraak kan wat langer duren (ongeveer 90 minuten). 

Massagetherapie sessie 75 min., student

Ben je nog aan het studeren, dan ben je ook van harte welkom en kom ik je financieel gezien graag wat tegemoet. In dit geval werk ik met een tarief van € 75,- voor 1 sessie (75 minuten). Als je aanvullend verzekerd bent voor massagetherapie/ natuurgeneeskunde breng ik het reguliere tarief (€ 95,-) in rekening.

Kennismakings-gesprek 30 min.

Soms kan het fijn zijn om eerst te ervaren of het ‘goed voelt’. Daarom ben je van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit gesprek is gratis. Het gesprek kan telefonisch, en je bent ook welkom om langs te komen in de praktijk, zodat ook daar kan ervaren hoe je het er vindt. Neem contact op voor een afspraak.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Massagetherapie wordt door ziektekostenverzekeraars (deels) vergoed uit de aanvullende ziektekostenverzekering. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet noodzakelijk om voor vergoeding uit de ziektekostenverzekering in aanmerking te komen. Informeer altijd bij de eigen ziektekostenverzekeraar of klik hier voor de actuele vergoedingen. Na een sessie betaal je direct de rekening aan mij, waarna je de factuur zelf in kan dienen bij de eigen ziektekostenverzekering.

Betaling, annulering & praktische info

  • Wil je eerst kennismaken, neem dan contact op voor een kennismakingsafspraak van 30 minuten.
  • Een afspraak maak je door te bellen, te mailen of via WhatsApp te chatten.
  • Voorafgaand aan de 1e afspraak ontvang je per mail een intakeformulier dat ik graag ingevuld terug ontvang, ook voor de 1e afspraak.
  • Je betaalt na afloop. Dat kan met behulp van een betaalverzoek dat ik je stuur of je maakt het zelf over op mijn rekening.
  • Wil je een factuur ontvangen? Vraag er om tijdens de betaling.
  • Annuleren? Er kan natuurlijk altijd iets voorkomen waardoor je een afspraak wilt annuleren. Geef het alsjeblieft zo snel mogelijk door.
  • Massagetherapie is vrijgesteld van BTW.
  • Massagetherapie kan gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Chat openen
Kan ik je helpen?
Bloom into you
Hoii! Kan ik je vraag beantwoorden?