Contact

Wil je direct contact of een afspraak maken.

Marie-Anne de Graaff, massagetherapeut.
Bel: 06-28653913 of stuur een e-mail aan info@bloomintoyou.nl

Ik werk op afspraak. Afspraken zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag, overdag.

Van 15 juli t/m 2 augustus neem ik de tijd om zelf op te laden en is de praktijk gesloten. Vanaf 6 augustus ben je van harte welkom. Augustus is de laatste maand dat de praktijk open is. Met ingang van 1 september stop ik met de praktijk.

Intakeformulier

Tijdens de eerste afspraak nemen we de tijd om jouw vraag helder te krijgen en te verkennen hoe massagetherapie jou kan ondersteunen. Om zo goed mogelijk bij jou en jouw vraag aan te kunnen sluiten, vind ik het belangrijk een compleet beeld van jouw situatie te krijgen. Ik zal je daarom, voorafgaand aan de eerste afspraak, vragen om, ter voorbereiding, een intakeformulier in te vullen. Je ontvangt dit formulier per mail. De informatie die je via dit formulier (en tijdens de sessies) deelt, worden door mij vertrouwelijk behandeld. Zie ook de privacyverklaring op mijn website. Tijdens de eerste afspraak bespreken we een eventueel behandelplan en de komende behandelingen.

Adres

BLOOM Into You, praktijk voor massagetherapie in Utrecht
Burgemeester Verderlaan 19, 3544 AD, Utrecht, Leidsche Rijn

Mijn praktijk bevindt zich in het Maximaal Gezond Centrum

Hieronder vind je meer informatie over de locatie en de route.

Of neem contact met me op

Via het onderstaande formulier

BLOOM Into You gevestigd in het Maximaal Gezond Centrum aan de Burgemeester Verderlaan 19 in Leidsche Rijn. Een plek in de wijk waar jouw gezondheid, welzijn en vitaliteit centraal staan. Het Centrum is de thuisbasis van Maximaal Gezond, een netwerk van bijna 60 gezondheidsprofessionals.

Het Centrum is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur en, als je met OV komt, bus 4 stopt voor de deur: halte aan de Langerakbaan of Stadsbaan.  

Als je het parkeerterrein op komt dan vind je de ingang van het Maximaal Gezond Centrum aan je linkerhand. Bij de 2e deur druk je op de bel waarbij staat ‘Maximaal Gezond Centrum’. Nadat de deur voor je is geopend loop je links de trap op naar de 1e verdieping.

praktijk Bloom into you
Chat openen
Kan ik je helpen?
Bloom into you
Hoii! Kan ik je vraag beantwoorden?