Algemene voorwaarden

E

Annuleren

Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren afgezegd of verzet worden. Is dat niet het geval dan ben ik helaas genoodzaakt het afgesproken tarief in rekening te brengen.

E

Betalingen

Betalen kan op de volgende manieren:

  • Achteraf: via betaalverzoek per app
  • Achteraf: door overmaken op basis van gemailde factuur
E

Contra-indicaties

Is er sprake van medische klachten, zwangerschap, ben je in behandeling bij een arts/specialist of gebruik je medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden, dan dit graag melden aan het begin van de sessie.
Bij bepaalde symptomen, de zogenaamde contra-indicaties, kan ik besluiten om een behandeling (deels) niet uit te voeren. Wanneer je twijfels hebt, neem dan van tevoren contact op met mij of je (huis-)arts.

E

Aansprakelijkheid

Marie-Anne de Graaff-Brands (Bloom into you) is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na de behandeling.

E

Je hebt een klacht, wat nu?

Natuurlijk doe ik (Marie-Anne de Graaff-Brands, Bloom into you) er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Maak deze kwestie dan alsjeblieft kenbaar. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je datgene bespreekt waarover je ontevreden bent of aangeeft wat je anders wilt. Is het moeilijk je ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het bijvoorbeeld via mail. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten. Meestal lost een goed gesprek jouw onvrede of klacht op.

Als we er samen niet uit komen/ klachtenregeling:

Voel je je niet in staat de kwestie te bespreken of laat de situatie dit niet toe? Dan kun je kosteloos een onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG.

Alle behandelingen die worden aangeboden zijn geen medische behandelingen.

Wanneer je je laat behandelen door Marie-Anne de Graaff-Brands (Bloom into you), dan is dit geheel op eigen risico.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Bloom into you
Hoii! Kan ik je vraag beantwoorden?